tervetuloa!


Sivut, joita juuri selailet, eivät varsinaisesti ole mikään valokuvausportfolio, vaan pystytin sivut lähinnä siksi, että otettuja keikkakuvia, joita haluan muidenkin iloksi julkaista on kertynyt sen verran paljon, että helpoin ratkaisu oli siirtää kaikki saman osoitteen alle.

En ole ammattikuvaaja vaikka audiovisuaalisen viestinnän koulutus onkin takana, enkä todellakaan omista ammattimaista kuvauskalustoa - ja suurin osa kuvista on otettu enemmän tai vähemmän alkoholin vaikutuksen alaisena, joten heikompi laatu annettaneen anteeksi? :D
Tällä hetkellä uskollisena palvelijanani toimii Canon PowerShot SX210 IS -digipokkari, ja keikoista tulee käytyä suurimmaksi osaksi raskaamman musiikin keikoilla.
Osa kuvista on parhaan ystäväni ottamia joko meikäläisen kameralla tai omalla kamerallaan. Kuvat ovat jo ajat sitten sekoittuneet keskenään.
Kuvat ovat vapaata riistaa tallennettavaksi omaan käyttöön, mutta älä julkaise niitä muualla ominasi!

Sivut ovat vielä hieman vaiheessa, ja esim. vuoden 2006 keikkakuvat ovat vielä katsomatta läpi. Muista keikoista pyrin julkaisemaan kuvat mahdollisimman pian keikan jälkeen.

Rock on! \,,/
- Henni


Uusimmat


07.10. '13 - Lisätty Turmion Kätilöt @ Klubi, Turku 3.10.2013.
01.10. '13 - Päivityksissä kiritty roimasti, ja nyt on sivuille lisätty kaikki vuoden 2012 ja 2013 keikkakuvat.

KIRJOITA VIERASKIRJAAN